AlpRadler

Piće ZA SVE TVOJE VISINE! Radler kao mešavina piva i gaziranog soka svoju popularnost je stekao dvadesetih godina prošlog veka u Nemačkoj. U varijaciji sa Alpinom, radler postaje još ukusniji i još više osvežava.

Sastojci:

Alpina – 2 dl
Pivo – 1 dl

AlpSoda

Kada ti treba nešto što će ti baš utoliti žeđ, ne postoji ništa tako delotvorno kao mešavina Alpine i gazirane vode! Ledeno osveženje hladi i prija telu, kako posle fizičke aktivnosti, tako i posle napornog dana!

Sastojci:

Alpina – 1,5 dl
Soda voda – 1,5 dl

Alpina + Whiskey

Ako si ljubitelj scotch&soda koncepta, mešavina viskija i Alpine odvešće te na neke NOVE VISINE! Za ovaj napitak, koji čuva prijatnu aromu viskija, traje duže i bolje klizi niz grlo, potrebno ti je:

Alpina – 1 dl
Viski – 3 cl
Kora pomorandže
Ceđena pomorandža

Alpina + Tequila

Mešavina koja predstavlja poziv na ludu zabavu koji se ne odbija! Napravi svoje idealno piće i uživaj u noćima koje traju duže i odišu pozitivnom energijom ZA SVE TVOJE VISINE!

Sastojci:

Alpina – 2 dl
Tekila – 5 cl
Limun – 1 cl
Limeta kriška
Nana list
Garniš po izboru – mirođija, korijander

Alpina + Campari

Svako ko voli da uživa u duhu Italije na originalan način, može da nađe ono što traži u kombinaciji kamparija i Alpine. Idealan aperitiv ZA SVE TVOJE VISINE, koji čuva osvežavajuću gorčinu kamparija i obogaćuje je!

Sastojci:

Campari – 2 cl
Aperol – 1 cl
Alpina – 1 dl
Limeta kriška

Alpina + Votka

Ovo piće se preporučuje onda kada želiš da ublažiš ukus alkohola iz votke u ustima. Idealna kombinacija ZA SVE TVOJE VISINE, uz dosta leda u čaši. Ako voliš umereno uživanje u alkoholu, ovo je piće za tebe!

Promešaj i uživaj:

Alpina – 1 dl
Votka – 3 cl
Lemun kriška
Nana list

Alpina + Gin

Popularnost mešanja džina i gaziranih pića datira još sa početka 20. veka. Alpina ovom piću daje posebnu draž, jer mešavina džina i alpskih biljaka donosi dodatno osveženje.

Sastojci:

Alpina – 2 dl
Džin – 3 cl
Krastavac
Garniš po izboru – ruzmarin, bosiljak

Alpina + Bitter Liquor

Mešavina biter likera i Alpine miluje sva čula zahvaljujući velikom broju biljnih sastojaka u oba pića. Za jači koktel koji preplavljuje telo svežim senzacijama u svakoj prilici, preporučujemo sledeće sastojke:

Alpina – 2 dl
Jeger – 3 cl
Kora pomorandže
Pomorandža kriška